Kvickbadhuset | VÄRMEN I BASTUN
51807
post-template-default,single,single-post,postid-51807,single-format-standard,qode-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,capri-ver-2.4, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1200,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

VÄRMEN I BASTUN

VÄRMEN I BASTUN

VÄRME I BASTUN
Vi har den senaste tiden fått en del kommentarer om att temperaturen i vår bastu inte kommit upp till vår målsättning, 80 grader.
Vi i styrelsen är medvetna om detta och vi följer detta mycket noggrant.
Vår bastu är mycket utsatt för kraftiga vindar i nästan alla väderstreck. När det som senast blåst stormbyar över 20 m/sek, blir det tyvärr omöjligt att hålla idealtemperaturen i vår stora bastu. Vår bastu har också utgångar åt två håll, och när det är mycket folk och dörrarna öppnas och stängs ideligen (helt normalt förstås), blir det högtryck för våra aggregat som inte hänger med. Detta gäller framförallt dörrarna ut mot däcket som måste hållas stängda vid tuffa väderleksförhållanden. Med dom öppna kyls omklädningsrummen ner och följden blir en svalare bastu.
Vi tror/vet att vid normala väderförhållande och att vi alla tänker på att snabbt stänga dörrarna till bastun och ut på däcket kan vi njuta av en normal 80 gradig värme.
Kvickbadets Kallbadhus vill bara ha nöjda kallbadare.
Styrelsen

No Comments

Post a Comment